Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Account Manager teollisuusmyyntiin Ferrometal Oy:lle

Työpaikat / Account Manager teollisuusmyyntiin Ferrometal Oy:lle

Account Manager teollisuusmyyntiin Ferrometal Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Nurmijärvi Myyntitehtävät Teollisuus/tuotanto Vähittäis- ja tukkukauppa Ferrometal Oy

Myynnin osaaja! Oletko tavoitteellinen, rohkea, onnistumisista nauttiva tiimipelaaja? Etsitkö itsellesi uutta mahdollisuutta päästä tekemään työtä alallaan arvostettujen tuotteiden parissa? Nautitko aktiivisesta teknisen myynnin roolista, jossa vastaat siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua?

Etsimme nyt asiakkaallemme Ferrometal Oy:lle Nurmijärven toimipisteeseen Account Manageria teollisuusmyynnin pariin.

Tehtävänkuva

Toimit tehtävässä osana myyntitiimiä ja vastaat osaltasi teollisuusmyynnistä Etelä-Suomen alueella. Valmiiden asiakkuuksien aktiivinen hoitaminen ja uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden kehittäminen kuuluvat keskeisenä osana työnkuvaasi. Asiakaskuntasi koostuu erikokoisista valmistavan ja kokoonpanevan teollisuuden yrityksistä. Tehtävässä tarjoat ratkaisuja asiakkaan teknisiin haasteisiin kiinnitystarvikkeiden osalta. Kykenet työssäsi luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tarjoat myös asiakkaan toimintaan mitoitetut, viimeisintä teknologiaa hyödyntävät logistiset ratkaisut. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja edustat siellä missä asiakkaat ovat. Tavoitteenasi on kasvattaa oman myyntialueesi liikevaihtoa ja asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta B2B myynnistä, mielellään teknisen kaupan alalla. Sinulta löytyy hyvä tekninen ymmärrys, joka voi olla peräisin koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Vahva kiinnostuksesi tehdä töitä tavoitteiden eteen sekä auttaa asiakkaitasi mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Pitkäjänteinen myyntityö on sinulle tuttua ja tunnet liiketoiminnan talouden tunnusluvut. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ratkaisuita asiakkaiden teknisiin haasteisiin. Sinulta löytyy halua kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi eteenpäin teknisen myynnin parissa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi

  • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän omalla myyntialueellasi

  • Työsuhteen alussa tapahtuvan kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen teknisen myynnin parissa sekä asiantuntevan tiimin työsi tueksi

  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja vapaan autoedun

Työpisteesi sijaitsee Nurmijärvellä, mutta työtä tehdään myös etänä koulutusjakson jälkeen, joten kotiosoitteesi voi olla kauempanakin, kunhan sinulla on valmius viettää aikaa myös toimistolla. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.