Myyjiä, Alepa Kuparitalo, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Kuparitalo, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Kuparitalo, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Hyvien liikenneyhteyksien päässä, eduskuntatalon vieressä, Etu-Töölössä. Kivenheiton päässä rautatieaseman bussi- ja raideyhteyksistä, Kampista ja keskustan fillaribaanasta. Uusi, upea Alepa ja Sinun työpaikkasi jo loppukesästä 2021 alkaen?

Alepa Kuparitalo avataan elokuun alussa 2021 keskustan hyvien liikenneyhteyksien keskelle. Työsuhde uudessa työpaikassasi alkaisi heinäkuun puolivälissä.

Myymälä on täysin uusi ja sijaitsee upeassa Etu-Töölössä, Kuparitalon kivijalassa.

Työporukkamme tukee ja auttaa toisiaan ja palvelee asiakkaat iloisella mielellä kellon ympäri. Työtä riittää, mutta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa ja saat nopeilla kohtaamisillakin asiakkaalle aikaan hyvän fiiliksen. Työtä tehdään meillä aina pieni pilke silmäkulmassa.

Uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste, salaattibaari sekä Kaffekulma.

Oletko Sinä yksi meistä? Haemme joukkoomme 18 vuotta täyttäneitä myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla.

Avoinna olemme 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Olet kiva työkaveri ja asiakkaiden kanssa jutustelu ja ongelmien ratkominen tulee Sinulta luonnostaan.

Asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, salaattibaari, paistopiste- ja kassatyö kuuluvat jokapäiväisiin työtehtäviin kaikilla. Jos et vielä näitä kaikkia osaa, niin me kyllä opetetaan.

Sinulla taas on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Töissä ei olla yksin vaan ollaan aina työkaverin kanssa. Myymäläpäällikkö Jami, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut ovat mainiossa paketissa myös mukana. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Hae heti, jos tunnistat itsesi tekstistä!

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Töölönkatu 4, 00100 Helsinki