Finance Manager/ Talouspäällikkö, Test World

Työpaikat / Finance Manager/ Talouspäällikkö, Test World

Finance Manager/ Talouspäällikkö, Test World

Hakuaika päättyy 11.07.2021

Inari Taloushallinto/tilintarkastus Test World Oy

Oletko luonnossa viihtyvä ja Lapin luontoon haikaileva kirjanpidon ammattilainen, joka haluaisi olla meidän tuleva Finance Manager / Talouspäällikkö? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Etsimme neljän hengen osaavaan taloushallinnon tiimiin kehityshenkistä Finance Manageria vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon.

Finance Managerin työtehtävinä ovat mm. pääkirjanpito ja siihen liittyvät tehtävät kuten tilinpäätökset, kuukausittaiset tuloslaskelmat ja taseet sekä muut kuukausiraportointiin liittyvät tehtävät. Vastuullasi on kansallinen kirjanpito, mutta kansainvälisen konsernirakenteen myötä tiimissä tehdään myös IFRS-standardien mukaista raportointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin taloushallinnon kanssa ja huolehdit konsernin raportointikäytäntöjen noudattamisesta Suomessa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös talous- ja hallintotiimin tiimivetäjän tehtävät, jolloin vastaat tiimisi suoriutumisesta myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontrassa, rahoituksessa sekä maksuliikenne- ja veroasioissa. Palkkahallinnon palvelut hankimme talon ulkopuolelta.

Taloushallinnon tiimimme muodostuu tämän rekrytoinnin jälkeen seuraavista taloushallinnon moniosaajista: Finance Manager, Finance Specialist, Finance and HR Coordinator ja Finance Assistant. Tehtävät voivat tiimin sisällä hieman vaihdella kuukauden ajankohdan, yrityksen sesonkien, projektien ja muiden tilanteiden mukaisesti. Taloushallinnon tiimissämme valttia on hyvä me-henki, sillä tuuraukset ja ruuhkahuippujen työnjaot hoituvat tiimin kesken. Arvostamme innokkuutta tehdä oman tehtävänkuvan lisäksi tarvittaessa myös muita taloushallinnon tehtäviä. Lähiesimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja Janne Seurujärvi. Tehtävä on vakituinen, edellyttää asumista alueella ja omaa autoa.

Edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemus pääkirjanpidon ja kirjanpidon tehtävistä yrityksessä.
 • Kokemusta tilinpäätöksistä sekä konsernitilinpäätöksen periaatteiden ymmärrystä.
 • Taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen.
 • Yrityksen sisäisen sekä ulkoisen laskennan hallintaa.
 • Hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta sekä hyviä tiimitaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen konserniin kuuluvassa inarilaisessa kasvuyrityksessä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät.
 • Mukavan työyhteisön yhdessä alueen merkittävimmistä ja tunnetuimmista yrityksistä.
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi.
 • Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella autoteollisuuden alalla.
 • Osaavan taloushallinnon tiimimme tuen lisäksi saat tukea myös konsernimme taloushallinnon tiimiltä.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan. Mikäli haastava, monipuolinen ja kansainvälinen työ talvitestauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus! Jätä hakemuksesi viimeistään 11.7.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan senior konsultti Susanna Pohjanen, p. 0505265446 tai sähköpostilla susanna.pohjanen@barona.fi

Testitie 1, 99800 Inari