Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Trukkikuski teollisuuden tuotantoon

Työpaikat / Trukkikuski teollisuuden tuotantoon

Trukkikuski teollisuuden tuotantoon

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Kerava Teollisuus/tuotanto Vink Finland Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Vink Oy:lle trukkitaitoista kesätyöntekijää palkkisahakoneen käyttäjäksi päivätyöhön Keravan tehtaalle tuotannon kappaleiden sahaukseen.

Hakemamme henkilö on perusteknistä ja/tai varastokokemusta omaava trukkilla ajotaidon omaava työntekijä. Henkilö työskentelee kesätyössä tuotannossa palkkisahakoneen tuotantosolussa. Työ on pääasiassa materiaalinen noutoa, automaattisahan syöttöä-/käyttöä ja valmiiden kappaleiden siirtoa tuotantoon ja varastoon, joten aikaisempaa kokemusta sahauksesta ei tarvita, mutta katsomme sen eduksi. Työtä tehdään aamuvuorossa, mutta vaatii ajoittain valmiuden myös iltavuoroon tilanteen mukaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Olethan hyvän fysiikan omaava ja ripeäotteinen työntekijä, joka on tottunut hektiseen työhön, koska työ on luonteeltaan nopeatempoista. Luonteeltasi olet tarkka, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö. Sinulla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta omalta osaltasi yrityksen tuotantotehtävissä ja kykenet perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme hakijalle hyvän kesätyön arvostetussa yrityksessä ammattilaisten opastuksella ja tuella, sekä todella hyvät työkaverit positiivisella asenteella.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi.