Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitotyöntekijä Binderholz Nordic Oy:lle LIEKSAAN

Työpaikat / Kunnossapitotyöntekijä Binderholz Nordic Oy:lle LIEKSAAN

Kunnossapitotyöntekijä Binderholz Nordic Oy:lle LIEKSAAN

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Lieksa Joensuu Valtimo Kajaani Lappeenranta Savonlinna Mikkeli Outokumpu Kontiolahti Kuhmo Kemi Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Binderholz Nordic Oy

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, modernin puunjalostamisen kärkiyritykseen? Haluatko oppia kunnossapidon osaajaksi?

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita. Heillä on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

TYÖTEHTÄVÄ

Haemme Binderholz Nordic Oy:lle KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ Lieksaan. Työt alkavat toukokuun aikana tai sovitusti, kun sopiva tekijä tehtävään löytyy. Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten laitteiden ja koneiden vianhaku-, huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Työsi on mekanista kunnossapitoa tehdasalueen sisä- ja ulkotiloissa. Työtä tehdään 3-vuorotyönä.

Hakijalta toivomme aiempaa kokemusta teollisen alan kunnossapitotehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hyvia taustoja voivat olla esimerkiksi sähkö- ja automaatioalan koulutus tai mekaanisen asentajan tai metallialan työtausta. Työntekijänä voit olla kokenut konkari tai juuri alalle valmistunut tekijä, jolla ei ole vielä paljoa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin timanttisempi asenne oppimiseen. Itsenäinen työskentely ei kuitenkaan sinua pelota, vaan näet sen positiivisena puolena työtehtävässä.

Tärkeintä tehtävässä on positiivinen, oppimishaluinen ja omatoiminen asenne. Olet vastuuntuntoinen eli ymmärrät työturvallisuusasioiden huomioimisen tärkeyden jokapäiväisessä työssäsi.

Työssä vaaditaan voimassaolevaa tulityökorttia. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa trukkikokemusta.

Tarjoamme:

  • Yksilöllisen perehdyttämisen
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Kansainvälisen työympäristön sekä kauniit Pielisen maisemat
  • Menestyvän perheyhtiön

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi