Kesätyöntekijöitä viileävarastoon

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä viileävarastoon

Kesätyöntekijöitä viileävarastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostavatko logistiikka-alan kesätyöt elintarvikevarastossa? Haluatko päästä työskentelemään viileässä ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa?

Etsimme kesätyöntekijöitä Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävänä on pakattujen elintarvikkeiden keräily, joka osastosta riippuen tapahtuu joko rata -, ääni - tai tarrakeräilynä. Työtä tehdään pääsääntöisesti viileässä (+2C), mutta osalla henkilöistä on halutessaan mahdollisuus päästä testaamaan myös pakkasen (-25C) purevuutta pakkastuotteiden keräilyn parissa. Aloitus työssä on toukokuun aikana ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Halukkailla saattaa olla mahdollisuus jatkaa työssä syksyllä osa-aikaisesti.

Hakijoilta toivomme hyvää fyysistä kuntoa, innokkuutta oppia uutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä tehokasta ja ripeää työotetta. Aikaisempaa varastotyökokemusta et tässä tehtävässä välttämättä tarvitse, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille ja työhön saattaa kuulua myös viikonloppuvuoroja.  Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen kokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen 11,97-13,69€/h + lisät.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pikaisesti!