Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyjäksi Valokuituselle

Työpaikat / Myyjäksi Valokuituselle

Myyjäksi Valokuituselle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Lempäälä Ylöjärvi Pirkkala Nokia Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Valokuitunen Oy

Janoatko myynnin tulevaisuuden tähdeksi? Tule meille töihin - Valokuitusella saat erinomaiset eväät menestykseen!

Mitä työhösi kuuluu?

Valokuitusen myyjänä saat heittää persoonasi peliin ja keskustella asiakkaiden kanssa valokuituyhteyden tuomista mahdollisuuksista heidän kotiympäristössään. Asiakkaat ovat jo osoittaneet kiinnostuksestaan tuotetta kohtaan, joten tehtäväsi on kuunnella asiakasta, käydä luontevia keskusteluja valokuidun hyödyistä - ja lopulta sopia kaupat.

Tehtävässä sinulla on tukenasi tiimi ja esimies, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan. Jos olet energinen tyyppi, jolle keskustelut uusien ihmisten kanssa ovat luontevia ja tavoitteet saavat motivaatiomoottorisi hyrräämään, laita tietoa itsestäsi saman tien!

Valokuitunen on voimakkaasti kasvava yritys ja tarjoaa sinulle hienon kasvualustan urallesi mihin tulevaisuudessa tähtäätkään. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia myös uran seuraaviin askeliin.

Näillä eväillä onnistut

  • Olet sosiaalinen ja energinen tyyppi, jolle ihmiskohtaamiset ovat ilo
  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnin tehtävistä - tai luontaiset vuorovaikutustaidot ja kova tahto oppia
  • Tavoitteellisuus on osa sinua
  • Kattava perehdytysjakso työsuhteen alussa
  • Huipputiimi jakamassa työarkea

Työajat ja palkkaus

Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ma-pe klo 16.00–20.00 välille ja viikonloppuihin la - su klo 10–18.00 välille. Työtunteja kertyy minimissään n. 16 h viikossa, joten aikaa jää myös muulle! Tuntipalkka tehtävässä on 12,50 euroa/tunti. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat sopimuksen mukaiset provisiot hyvin tehdystä työstä. Työtä tehdään Pirkanmaan alueella.

Teimme hakemisen helpoksi!

Hae heti alta supernopealla rekrybotilla tai lähetä hakemuksesi perinteisemmän kaavan kautta - tärkeintä että haet NYT! Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, sillä aloitus työssä tapahtuu heti helmikuun alussa.

Jäikö jokin mietityttämään? Kaikissa kysymyksissä voit soittaa rekrytoinnista vastaavalle Heikki Inhalalle numeroon 044 971 3776.