Työmaamestari (infra)

Työpaikat / Työmaamestari (infra)

Työmaamestari (infra)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Helsinki Vantaa Hämeenlinna Rakennusala RTA - Yhtiöt Oy

RTA-Yhtiöt hakee kasvavaan joukkoonsa infrapuolen työmaamestaria/työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

RTA-YHTIÖT on tuottanut monipuolisia maanrakennus- ja kunnossapitopalveluja jo yli 50 vuotta. Olemme pitäneet otteemme maahan vahvana keskittymällä asiakkaittemme tarpeisiin, tehokkaaseen projektinhallintaan sekä ammattitaitomme jatkuvaan kehittämiseen. Mitä vaativampi rakennushanke tai työmaa, sitä vahvempia ja kilpailukykyisempiä kokonaisurakoinnissa olemme.

Olemme arvostettu infrarakentamisen ja projektinjohtourakoinnin työnantaja. Teemme infra- ja teollisuusrakentamisen hankkeita vahvalla projektinjohto-otteella. Toimintamme kehittyessä rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia rakentamisen ja kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin. Yhtiössämme tuetaan jatkuvaa uuden oppimista, aloitteellisuutta ja yhdessä tekemistä niin urakkakohteissa, hallinnossa kuin asiakaspalvelussakin.

RTA:lla on aina arvostettu työntekijöitä. Yhtiössämme työskentelee noin 100 rakennusalan ammattilaista. Lisäksi työllistämme suuren joukon luotettavia alihankkijoita sekä maanrakentamisessa että muissa erikoisosaamista vaativissa rakennusalan tehtävissä. Olemme aidosti ylpeitä ammattitaitoisesta henkilöstöstämme, joiden joukossa on paljon pitkäaikaisia, yhtiöömme sitoutuneita ammattilaisia. Voit lukea lisää toiminnastamme ja tarinastamme osoitteessa www.rta-yhtiot.fi.

Toimintamme jatkaessa kasvuaan tarvitsemme jatkuvasti lisää uusia osaajia taloon. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen INFRARAKENTAMISEN TYÖMAAMESTARIN. Jos olet urallasi eteenpäin haluava ammattilainen ja koulutukseltasi infrapuolen rakennusmestari, -insinööri tai -teknikko voit hyvinkin olla tiimimme seuraava jäsen.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat:

• Toimit työntekijöiden lähiesimiehenä ja johdat omalla kannustavalla esimerkilläsi

• Päivittäinen työmaaresurssien ennakointi, organisointi ja työmaapäiväkirjan pito

• Työmaahankintojen teko ja työmaan viikkoaikataulujen päivittäminen

• Henkilöstön perehdyttäminen, työaikojen valvonta ja tuntiseurannan hyväksyntä

• Poikkeamien sekä kustannus- ja aikatauluvaateiden tekeminen tilaajalle

• Työmaan turvallisuuskatselmusten teko viikoittain

Mitä tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen pitkän historian omaavassa vakavaraisessa perheomisteisessa yhtiössämme, jossa työntekijöiden on hyvä olla. Toimialan keskisuurena yhtiönä olemme ihmisen kokoinen työpaikka. Meillä jokainen organisaation jäsen voi kokea työnsä merkitykselliseksi ja roolinsa näkyväksi. Yhtiömme menestys lähtee ihmisten kasvamisesta omassa tehtävässään. Yhtiössämme jokaisella on mahdollisuus kehittyä rakentamisen huippuosaajaksi omalla vastuualueellaan. Luotamme työntekijöihimme ja tuemme vastuun kantamiseen ohjaamalla ja antamalla välineitä oikeiden valintojen tekemiseen. Oppimishaluiset, muutoskykyiset ja maanläheiseen työkulttuuriimme sitoutuneet ammattilaiset voivat luoda RTA:lla pitkän ja antoisan uran.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Barona Rakennuksen kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle yhteyshenkilölle Miska Kuljulle numeroon 050 303 8830. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.