Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijäksi Yliopiston Apteekille

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Yliopiston Apteekille

Varastotyöntekijäksi Yliopiston Apteekille

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Yliopiston Apteekki

Etsitkö liikunnallista sisätyötä kesäkaudelle? Etsimme asiakkaallemme Yliopiston Apteekille varastotyöntekijöitä Pitäjänmäessä sijaitsevalle varastolle. Työt on mahdollista aloittaa touko-kesäkuun vaihteessa ja töitä on tarjolla heinäkuun loppuun asti.

Tarjolla oleva työtehtävä pitää sisällään liikunnallista, nopeatempoista ja tarkkaa äänikeräilyä. Keräiltävät tuotteet ovat itsessään kevyitä, mutta työ tapahtuu kävellen, joten työpäivän aikana kerrytät reilusti askeleita. Töitä tehdään kahdessa vuorossa kello 6:20-21:40 välillä, mutta molemmissa työvuoroissa on 30 minuutin liukuma käytössä. Työvuorot sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiville ja tarjolle tulevista viikonloppuvuoroista sovitaan erikseen.

Unelma kandidaattimme on:

  • Vastuuntuntoinen ja luotettava
  • Ahkera ja omatoiminen
  • Tarkka ja hyvän keskittymiskyvyn omaava
  • Liikunnallisesta työstä syttyvä

Eduksi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen varastotyötehtävistä

Tarjolla siis aktiivinen työ siistissä työympäristössä ja mukavassa työyhteisössä. Mikäli juuri tämä kesätyö herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Valimotie 7, 00380 Helsinki, 00380 Helsinki