Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Toimitusjohtaja, Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Työpaikat / Toimitusjohtaja, Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Toimitusjohtaja, Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Johtotehtävät Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Seinäjoella sijaitseva Ruuhikosken golfkenttä on useana vuonna noteerattu Suomen parhaimpien kenttien joukkoon. Ruuhikosken golfkenttä sulautuu komeasti yllättävien korkeuserojen kanssa tyylikkääseen jokimaisemaan. Näissä upeissa pohjalaisissa puitteissa järjestettiin myös viime kesänä golfin SM-kilpailut. Ruuhikoskigolf:lla on noin 700 osakkeenomistajaa ja 1450 seuran jäsentä. Kenttä työllistää sesongin aikaan noin 20 henkilöä ja viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 884000€.

Etsimme nyt Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:lle toimitusjohtajaa, joka toimii samalla Etelä-Pohjanmaan Golf ry:lle toiminnanjohtajana. Tehtävään valittava henkilö vastaa yhtiön ja seuran toiminnasta sekä edistää koko toiminnan kasvua tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen näköalapaikan upeissa maisemissa perinteikkään ja kasvavan lajin parissa. Tukenasi tehtävässä toimii ammattitaitoinen henkilöstö, seuran johtokunta sekä yhtiön hallitus.

Toimitusjohtajana vastaat koko Ruuhikosken toiminnasta ja uusien toimintamallien kehittämisestä. Tehtävässä toimit esimiehenä koko kentän henkilöstölle sekä positiivisena esimerkkinä ja keulakuvana Ruuhikoskelle. Olet aktiivinen luottamuksen rakentaja ja tuloshakuinen tekijä, joka ei säikähdä monipuolista ja vaihtelevaa työnkuvaa. Osaat hyödyntää eri markkinoinnin kanavia ja myös myyntityö on sinulla hallussa. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että ymmärrät ja hallitset talousluvut ja niiden raportoinnin.

Pidämme tärkeänä, että haluat aktiivisesti luoda ja ylläpitää yhteistyösuhteita. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja sinulla on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Sinulta löytyy niin kykyä, halua kuin uskallustakin luoda uutta. Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta talous- ja henkilöstöjohtamisesta sekä sinulla on jo valmiina golftoimialan tuntemus ja tiedät, mistä alalla puhutaan.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, tarkempi aika sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos innostuit uusista haasteista ja mahdollisuuksista päästä aidosti vaikuttamaan ja kehittämään uutta, hae tehtävää nyt!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista:

Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Marttala p. 0407484115 (arkisin mielellään klo 16:00 jälkeen)

Baronan yhteyshenkilö Ida-Maria Pajukoski p. 04578815377

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?