Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä, tablettivalmistus

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä, tablettivalmistus

Tuotantotyöntekijä, tablettivalmistus

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Teollisuus/tuotanto Lääketeollisuus/farmasia Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle tabletinvalmistuksen monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin katkeavaan 3-vuorotyöhön Espooseen.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen tabletinvalmistukseen keskeytyvään 3-vuorotyöhön Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työt pitävät sisällään mm. puhdastilassa tehtävää lääkeaineiden punnitsemista ja massanvalmistusta, valmiiden tuotteiden pakkausta ja muita tuotannon avustavia tehtäviä, sekä laadun tarkkailua ja työvaiheiden dokumentointia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työskentely on pääosin seisomatyötä ja voi pitää sisällään raskaitakin nostoja.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Tutustu tabletinvalmistuksessa työskentelyyn tästä: https://www.youtube.com/watch?v=mmzo01k-Heo

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Orionintie 1, 02200 Espoo