Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Siivooja Pirkkalan terveyskeskukselle ja mahdollisuus kouluttautua lisää

Työpaikat / Siivooja Pirkkalan terveyskeskukselle ja mahdollisuus kouluttautua lisää

Siivooja Pirkkalan terveyskeskukselle ja mahdollisuus kouluttautua lisää

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pirkkala Kiinteistöala Asiakaspalvelu/palvelu Terveydenhuolto/sosiaaliala Pirkkalan kunta

Haluatko kouluttaa itseäsi lisää tai suorittaa vaikka laitoshuoltajan tutkinnon? Ehkä tässä olisi sinun tilaisuutesi ja tuleva työpaikkasi!

Etsimme Pirkkalan kunnalle terveyskeskukseen kesälle siivoojaa, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät ainakin elokuun loppuun. Työtä on tarjolla aamu- ja iltavuorossa ja työpäivät sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Työtehtäviin kuuluvat mm. terveyskeskuksen puhtaanapitotehtäviä, vuodehuoltoa sekä ateria- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Mutta entä työt kesän jälkeen? Siihen pääset itse vaikuttamaan. Etsimme tähän työhön henkilöä, joka näyttää motivaatiollaan ja innokkuudellaan kesän aikana, että on valmis kouluttautumaan syvemmälle näihin työtehtäviin ja vaikka aloittamaan syksyllä oppisopimuksella laitoshuoltajan tutkinnon. Kesän aikana siis otteesi mopista sekä siivoussilmäsi kertoo, kuinka pitkäaikaisesta työstä tässä on kyse.

Tässä työssä ihmisläheisyys, laadukas työnjälki sekä tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta siivoustehtävistä, erityyppisistä ympäristöistä. Mikäli työkokemus on vielä vähäinen, paikan päällä saat opastusta ja perehdytystä tehtävään. Työaikojen vuoksi oman auton käyttö on suositeltavaa.

Lisätietoja Baronalta antaa Miia Leponen, 040 6859792, miia.leponen@barona.fi

Lentoasemantie 60, 33960 Pirkkala

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?