Tarjoilijoita kesäksi Laukon Kartanoon

Työpaikat / Tarjoilijoita kesäksi Laukon Kartanoon

Tarjoilijoita kesäksi Laukon Kartanoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Laukon Kartanon ravintola

Herkullista mansikkakakkua ja hurmaavan tuoksuista tuoretta kahvia. Rapea kanasalaatti yrttivinaigretellä ja lasi kuplivaa terassilla, puiden katveessa. Lämminhenkistä ja korkealaatuisia palvelua ainutlaatuisessa sekä satumaisessa miljöössä. Sielunruokaa musiikin ja taiteen parissa. Siitä on tämä kesätyö tehty!

Laukon Kartano sijaitsee todella kauniissa miljöössä Vesilahden Narvassa ja on tunnettu herkullisista ruoistaan, unohtamatta kylmiä ja kuumia juomia pikkuherkkuineen. Laukon Kartanolla järjestetään kesäisin paljon ohjelmaa mm. näyttelyiden ja puistokonserttien muodossa.

Etsimme kesän ajalle hymyileviä ja omatoimisia tarjoilijoita, jotka hallitsevat niin ruoka- kuin juomatarjoilun. Työt alkavat arviolta juhannuksen jälkeen ja kestävät elokuun loppupuolelle saakka. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti, arviolta 1-3 vuoroa viikossa. Työmäärään vaikuttaa kesän aikana järjestettävien konserttien, juhlien ja tapahtumien määrät.

Sinulla on hallussa ruokatarjoilu ja osaat kertoa asiakkaille annoksista luontevasti sekä suositella niihin sopivia juomia. Olet myyntihenkinen ja arvostat laadukasta asiakaspalvelua. Kiire ei saa sinua hämmentymään vaan osaat ruuhkankin keskellä vaikka vaivihkaa pyöräyttää kannullisen sangriaa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta erityyppisistä tarjoilutehtävistä, suomen kielen taitoa, hygieniapassia sekä intohimoa asiakaspalvelua kohtaan.

Lähetä pian hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Laukontie 32, 37370 Vesilahti