Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokki kesäksi Laukon Kartanoon

Työpaikat / Kokki kesäksi Laukon Kartanoon

Kokki kesäksi Laukon Kartanoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Laukon Kartanon ravintola

Herkullista mansikkakakkua ja hurmaavan tuoksuista tuoretta kahvia. Rapea kanasalaatti yrttivinaigretellä ja lasi kuplivaa terassilla, puiden katveessa. Lämminhenkistä ja korkealaatuisia palvelua ainutlaatuisessa sekä satumaisessa miljöössä. Sielunruokaa musiikin ja taiteen parissa. Siitä on tämä kesätyö tehty!

Laukon Kartano sijaitsee todella kauniissa miljöössä Vesilahden Narvassa ja on tunnettu herkullisista ruoistaan, unohtamatta kylmiä ja kuumia juomia pikkuherkkuineen. Laukon Kartanolla järjestetään kesäisin paljon ohjelmaa mm. näyttelyiden ja puistokonserttien muodossa.

Etsimme kesän ajalle ammattitaitosta ja korkeaa laatua arvostavaa kokkia. Olet tiimipelaaja, joka nauttii keittiön erilaisista tehtävistä. Työt alkavat arviolta juhannuksen jälkeen ja kestävät elokuun loppupuolelle saakka. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti, arviolta 2-5 vuoroa viikossa. Työmäärään vaikuttaa kesän aikana järjestettävien konserttien, juhlien ja tapahtumien määrät.

Arvostat työssäsi laadukkaita raaka-aineita, herkullisia makuja sekä sitä, että annos lähtee keittiöstä tyylikkään näköisenä. Kiireen keskellä ruoka-annosten laatu pysyyy tasaisena etkä hätkähdä vaikka bongi laulaa tilauksia toisensa perään.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta monipuolisista keittiötöistä, niin alkuruoista jälkiruokiin ja ehkä leivonnaisiinkin saakka. Sinulla on taskussa hygieniapassi sekä sydämessä intohimoa keittiötyötä kohtaan.

Lähetä pian hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Laukontie 32, 37370 Vesilahti