Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

HR-koordinaattori kansainväliseen rekrytointiin

Työpaikat / HR-koordinaattori kansainväliseen rekrytointiin

HR-koordinaattori kansainväliseen rekrytointiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Terveydenhuolto/sosiaaliala Barona Sote Oy

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt HR-koordinaattoria sosiaali- ja terveyspalvelualan rekrytointitiimiimme.

Aloittaessasi tulet keskittymään erityisesti hoitajien kansainväliseen rekrytointiin. Kansainvälisen rekrytoinnin palvelumme on eettinen ja kansainvälistä tunnustusta saanut malli, jossa tarjoamme sote-alan asiakkaillemme ja työntekijöillemme täyden palvelun paketin sisältäen asiantuntevan rekrytointiprosessin, kattavan lähtömaakoulutuksen, lupaprosessit, relokaatiopalvelut ja koulutusohjauksen kotimaassa.

Tulet työskentelemään työparina yhdessä kansainvälisen rekrytoinnin seniorikonsulttimme kanssa ja tukemaan häntä rekrytointiprojektin hallinnassa ja työntekijäyhteistyössä. Toimenkuvasi on kuitenkin itsenäinen ja vastuullinen, tulet perehdytyksen jälkeen hoitamaan itsenäisesti esimerkiksi työhaastatteluja, soveltuvuusarviointeja, työntekijäneuvontaa sekä osallistumaan oppilaitosyhteistyöhön ja koulutusohjaukseen. Työtilanteen ja toiveidesi mukaan tehtävään voi sisältyä sote-alan rekrytointiin liittyvä tehtäviä myös kotimarkkinoilla, kuten työntekijähaastatteluja ja kontaktointia.

Emme odota, että löydämme valmista osaajaa, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran taustaa hr:stä ja/tai rekrytoinnista, ideaalitilanteessa myös sosiaali- ja terveyspalvelualalta. Koulutustaustan suhteen olemme joustavia, esimerkiksi kaupallisesta tai sosiaali- ja terveyspalvelualan koulutuksesta on tehtävässä varmasti hyötyä. Tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto kansainvälistä ja sote-alan rekrytointia kohtaan sekä valmiudet kehittyä.

Toivomme, että työntekijänä olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan asioita, et pelästy satunnaista kiirettä tai toisaalta, hiljaisempina hetkinä kehität mielelläsi niin itseäsi kuin toimintaamme. Erittäin sujuva englannin ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämättömyys. Aikaisempi kokemus juridisten dokumenttien käsittelystä ja viranomaisyhteistyöstä on niin ikään eduksesi. Erityisesti näin etätyöaikana arvostamme nopeaa oppimiskykyä, itseohjautuvaa työotetta sekä luontevaa ja aktiivista yhteydenpitoa tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan suomalaiseen työelämään ja mahdollisuuden kasvaa rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon syväosaajaksi valitsemallasi sektorilla. Barona on Suomen johtava henkilöstöpalveluyhtiö ja tarjoamme monipuoliset uramahdollisuudet myös pidemmälle tulevaisuuteen. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Töölönlahdenkadulla, mutta halutessasi voit tehdä etätöitä säännöllisesti myös korona-ajan jälkeen. Arvomme rohkeus, vapaus, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät päivittäin myös arjessamme. Saat rinnallesi sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa on kiva rakentaa uraauurtavia palveluita asiakkaidemme henkilöstöhaasteisiin.

Kuulostaako sopivalta? Älä odottele, vaan jätä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Tehtävän aloitus olisi toivottavasti jo keväällä 2021, mutta tärkeintä meille on löytää oikea tekijä tiimiimme.

Töölönlahdenkatu 3b, 00100 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?