Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Sisuwood Oy:lle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Sisuwood Oy:lle

Tuotantotyöntekijöitä Sisuwood Oy:lle

Hakuaika päättyy 14.05.2021

Juva Mikkeli Joroinen Rantasalmi Teollisuus/tuotanto Sisuwood Oy

"Sisuwood Oy on juvalainen erikoispuusepäntehdas. Sisuwood valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Yritys toimii niin saneeraus- kuin uudisrakentamisen kohteissa ja tekee kaikki kalusteet mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Erikoisosaamisena ovat erilaiset pienet sekä suuret kalusteprojektit kuten koulut, päiväkodit ja palvelutalot."

Haluatko työskennellä puuteollisuuden parissa osana ammattitaitoista työyhteisöä?

Haemme nyt Sisuwood Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Juvalle.

Työ pitää sisällään monipuolisesti tehtäviä liittyen erikoispuusepän kalusteiden valmistuksen eri vaiheisiin.

Tehtävä vaatii tekijältään ennen kaikkea hyvää ja ripeää asennetta työntekoa kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puusepänteollisuuden tai muiden tuotannon työtehtävien parista. Myös kokemus muista kädentaitoja ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä auttaa sinua tässä tehtävässä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen.

Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä tehdään aamu-, sekä iltavuorossa.

Työt alkavat soveltuvien henkilöiden löydyttyä pikaisella aikataululla toukokuun aikana. Töiden arvioitu kesto on kesän lopulle elokuulle. Jatko kesän jälkeen osaaville tekijöille on mahdollista.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan kotisivujen kautta / oheisen linkin kautta. Jätäthän kiinnostuessasi hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana ja paikat täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä!