Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastokoordinaattori

Työpaikat / Varastokoordinaattori

Varastokoordinaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Akaa Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Elematic Oyj

Haluatko kansainvälisen työn, jossa voit käyttää osaamistasi laaja-alaisesti kehittyvällä alalla? Pidätkö kaikki langat sujuvasti käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa? Onko sinulla tekninen koulutus ja intohimo toimia ihmisten parissa? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja! Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme Elematicille Varastokoordinaattoria Akaan Toijalaan

Tulet osaksi Customer Service Center -tiimiämme. Työnkuvaasi kuuluu työnsuunnittelu ja -johto (päivittäinen toiminta, priorisointi, yhteydenpito myyntiin), kuljetusten hallinta, varastojärjestelmän hallinta ja varastotoimintojen kehittäminen (yhdessä varastopäällikön kanssa). Lisäksi toimit varastopäällikön varahenkilönä.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat halua sekä osaamista ratkaista ongelmia. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Odotamme:

  • logistiikkainsinöörin koulutusta tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta

  • kykyä matemaattiseen ajatteluun (numeroiden pyörittäminen)

  • hahmotuskykyä (logistiikkaketjun ymmärtäminen)

  • kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä

  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit

  • kattavan perehdytyksen

  • modernit työkalut ja ohjelmistot

  • laaja työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutus

  • rennon, toisia tukevan työyhteisön, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi Elematicin varastotiimiä! Varastomme on ollut isojen muutoksien alla: teimme kokonaisvaltaisen lay-out muutoksen ja alkuvuodesta olemme ottaneet uuden varastonhallintajärjestelmän käyttöön. Täällä pääset kehittämään toimintaamme niin kentällä kuin järjestelmässämme.”

Niko Jussila, Warehouse Controller

Lisätietoja tehtävästä: Niko Jussila, Warehouse Controller 050 492 5966, niko.jussila@elematic.com

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä.