Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Excel-osaaja

Työpaikat / Excel-osaaja

Excel-osaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Julkishallinto/järjestöt Toimistotyö Uudenmaan liitto

Kiinnostaisiko sinua työskentely yhteiskunnallisesti tärkeässä tehtävässä? Oletko näppärä Excel-osaaja? Etsimme nyt asiakkaallemme Uudenmaan liitolle Excel-osaajaa määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen arviolta syyskuun 2021 loppuun asti. Työtä on tarjolla arviolta 10 h/vko.

Uudenmaan liitolla pääset osaksi yhteiskunnallisesti mielenkiintoista ja merkityksellistä työpaikkaa. Excel-osaajan tarve liittyy kesäkuussa järjestettäviin kuntavaaleihin ja ylikunnallisten luottamushenkilöpaikkojen jakoon Uudellamaalla. Excel-osaajana olet mukana toimikunnan kokouksissa, avustat pöytäkirjan laadinnassa sekä syötät tarvittavat luvut Exceliin. Lisäksi toivomuksena on, että sinulta löytyisi motivaatiota ja osaamista luoda sekä uudistaa aiempia Excel-pohjia. Tehtävää on mahdollista rikastaa osaamisesi mukaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet monitaitoinen Excel-osaaja, joka osaa hyödyntää monipuolisesti Excelin eri toimintoja. Katsomme eduksi, mikäli tunnet jo entuudestaan Suomen vaalijärjestelmän ja sinulta löytyy julkishallinnon tuntemusta. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa otetta työhön sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja vaivatonta siirtymistä Excel-taulukosta toiseen. Toivomme, että olet joustava ja kykenet pitämään langat käsissä myös kiireessä, etkä pelkää rutiininomaista työtä. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen osaamisen.

Asiakkaamme tarjoaa kiinnostavan ja yhteiskunnallisesti merkittävän tehtävän sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen myös työsuhteesi aikana. Uudenmaan liiton työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Työtä on tarjolla arviolta 10 h/vko ja heinäkuussa pääset lomailemaan kolmen viikon ajaksi, kun toimikunnan kokouksia ei järjestetä.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 7.5. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat kesäkuun alussa. Huomioithan, että saatamme poistaa ilmoituksen jo ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonk numerosta 050-4521599 keskiviikkona 28.4. klo 9–10 tai sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.

Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki