Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Järvenpää Tuusula Mäntsälä Teollisuus/tuotanto

Onko festarit peruttu, kesäsuunnitelmat auki ja työpaikka etsinnässä teollisuuden parista? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan teollisuuden tuotantotöiden salat 1.6-31.8 kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa tuotantotyöntekijänä osittain fyysisen työn parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. erilaiset tuotanto- ja pakkaustehtävät, töitä tehdään arkisin liukuvassa päivävuorossa.

Odotamme sinulta perustason fyysistä kuntoa ja halua tehdä töitä teollisuuden tuotannossa ja keräilytehtävissä, rutiininsietokykyä, sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus tuotannossa tai varastossa työskentelemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee! Saat työhön kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Työpaikka sijaitsee Keravalla, joten voit liikkua työmatkat julkisilla tai omalla autolla. Olethan myös täysi-ikäinen henkilö.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213