Lähihoitaja, yöohjaaja Jänismetsän lastenkoti, Go Strong Oy

Työpaikat / Lähihoitaja, yöohjaaja Jänismetsän lastenkoti, Go Strong Oy

Lähihoitaja, yöohjaaja Jänismetsän lastenkoti, Go Strong Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Jänismetsän lastenkoti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle. Jänismetsässä on kaksi 5-paikkaista osastoa. Lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit.

Etsimme Jänismetsän lastenkotiin yöohjaajaa. Yötyötä tekevänä ohjaajana kasvatustyön lisäksi, keskeisimpiä tehtäviäsi ovat oman osaston lasten iltarutiinien, terveellisen unirytmin ja -rauhan ylläpito sekä kodinhoidolliset työt kuten esim. ruoan suunnittelu ja valmistus seuraavaa päivävuoroa varten sekä siisteyden ylläpito, kirjallinen dokumentointi sekä yhteydenpito lasten koteihin tarpeen mukaan.

Yöohjaajan työtä tukevat psykologi, erityisopettaja ja muun työryhmä. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen. Katso videolta tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla Lähihoitajan tutkinto suoritettuna. Soveltuvaksi katsomme myös aiemman opisto-asteen tutkinnon. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G21 ja sopimustuntimäärä 115h/3vko.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.