Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Customer Success Manager (CSM) Kielikone Oy:lle

Työpaikat / Customer Success Manager (CSM) Kielikone Oy:lle

Customer Success Manager (CSM) Kielikone Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Media/viestintä Myyntitehtävät Kielikone Oy

Etsitkö itsellesi uutta mahdollisuutta päästä tekemään työtä alansa arvostetuimman palvelun parissa? Ovatko kielet mahdollisesti intohimosi tai lähellä sydäntäsi? Kannattaa jatkaa lukemista, tässä voi olla paikkasi!

Kielikone Oy on digitaalisten sanakirja- ja kielipalvelujen markkinajohtaja Suomessa. Haemme nyt joukkoomme Customer Success Manageria rakentamaan kanssamme kestäviä asiakassuhteita.

Vastuullesi kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen asiakassuhteen syntyhetkestä aina asiakassuhteen elinkaaren loppuun asti. Tämä pitää sisällään asiakkaan perehdyttämistä Kielikoneen tuotteiden käyttöön, käyttöönottomateriaalien koostamista sekä asiakasviestien kirjoittamista, siten että tavoitteena on koko ajan asiakkaan käyttäjämäärien kasvattaminen. Keräät sujuvasti asiakaspalautetta ja tuot sen tuoteomistajiemme tietoon. Sinulla on kokemusta työkaluista, joita käytetään asiakkaiden kanssa viestimiseen (esim. Sendinblue tai vastaava). Sisäisissä palavereissamme sinä edustat asiakkaitamme ja huolehdit siitä, että heidän äänensä tulee kuulluksi. Sinulla on tukenasi koko myyntitiimimme ja tulet tekemään tiivistä yhteistyötä asiakaspalvelumme ja tuotepäälliköidemme kanssa.

Luonteeltasi olet avoin ja nautit asiakkaiden kanssa toimimisesta. Et karta haasteita ja opit ja opettelet mielelläsi uutta matkallasi kohti asiantuntijuutta, jota tarvitset viestiessäsi Kielikoneen tuotteista asiakkaillemme. Tehtävään edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu-, myynti- ja/tai viestintätehtävistä. Kirjoitat ja kommunikoit sujuvasti, mutta osaat myös työstää näyttäviä esitys- ja koulutusmateriaaleja. Työkielenäsi on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa. Myös muiden kielten osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän digitaalisten sanakirja- ja kielipalvelujen markkinajohtajalla Suomessa. Pääset tekemään töitä laadukkaan palvelumme parissa, joka auttaa päivittäin kymmeniätuhansia kielenkäyttäjiä käyttämään ja ymmärtämään kieliä paremmin. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsuhteesi aikana.

Aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan ja työsuhde on aluksi määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluin.

Energiakatu 4, 00180 Helsinki