Lähihoitajia ja sairaanhoitajia keikkatyöhön Juukaan

Työpaikat / Lähihoitajia ja sairaanhoitajia keikkatyöhön Juukaan

Lähihoitajia ja sairaanhoitajia keikkatyöhön Juukaan

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Juuka Joensuu Kontiolahti Nurmes Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Oy

Hoiva- ja hoitoalan yritykset painivat koronapandemian vuoksi kasvavassa työntekijätarpeessa. Barona tarjoaa apua niihin tehtäviin, joissa vaaditaan hoiva- tai hoitoalan ammattilaista esimerkiksi sijaisuuksiin ja keikkatöihin.

Haemme asiakkaallemme Attendolle lähihoitajia ja sairaanhoitajia keikkatyöhön Juukaan

Kartoitamme mahdollisuutesi työllistyä ja tarjoamme soveltuvia ja kiinnostuksesi mukaisia työtehtäviä, joita voit tehdä halusi mukaan yksittäisinä keikkavuoroina tai pidempinä ajanjaksoina.

  • Työ soveltuu erinomaisesti myös alan loppuvaiheen opiskeluissa oleville tai toisen työn oheen tehtäväksi
  • Työ on tavallisimmin vuorotyötä viikon jokaisena päivänä
  • Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen
  • Työtehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa ja aiempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä

Kerro meille avoimesti tilanteestasi, niin kartoitamme Sinulle soveltuvia tehtäviä kokemuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Tällä hetkellä työvuorot toteutuvat Attendon Tetrituvan yksikössä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt saattavat alkaa pikaisestikin, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi, jos mahdollista.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi