Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanijoita Sandvikille Tampereelle

Työpaikat / Kokoonpanijoita Sandvikille Tampereelle

Kokoonpanijoita Sandvikille Tampereelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tekniikka Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus

Hallitilan lisäyksen ja yhä jatkuvan kasvun myötä haemme jälleen Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin lisää aktiivisia ja ammattitaitoisia tekijöitä sähköiseen&mekaaniseen kokoonpanoon sekä laiteviimeistelyyn. Työsuhde solmitaan alkuun Barona Teollisuus Oy:n kanssa, mutta hyvillä näytöillä on mahdollista siirtyä myöhemmin asiakkaan kirjoille.

Tehtäväsi

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden osa- ja loppukokoonpanossa nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Osaamisalueet

  • Osaamista isojen tai pienten laitteiden kokoonpanosta/huolloista
  • Teknistä koulutustaustaa (sähkö, elektroniikka, hienomekaniikka, koneenasennus, autonasentaja...)
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan
  • Vuorotyövalmiutta (2-vuoro ma-pe)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta ja liitä hakemukseen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Pihtisulunkatu 9, 33330 Tampere