Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijäksi vastaanottoon

Työpaikat / Kesätyöntekijäksi vastaanottoon

Kesätyöntekijäksi vastaanottoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne KWH Freeze Oy Ab

Onko sinulla vielä kesätyöt haussa? Oletko tarkka ja huolellinen työntekijä? Löytyykö sinulta jo jonkin verran aiempaa varastokokemusta?

Haemme asiakkaallemme KWH Freezelle kesätyöntekijää tuotteiden vastaanottoon Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan pakkasvarastoon. Vastaanottotyöntekijän tehtävänä on tarkistaa logistiikkakeskukseen saapuvat toimitukset ja huolehtia siitä, että saapunut tavaramäärä vastaa tilausta. Toimituksista tarkistetaan myös muun muassa erikseen määriteltyjä laatukriteereitä, esim. kylmäketjun varmistus, lämpötilamittaukset, päiväykset ja pakkausmerkinnät.

Työ vaatii tekijältään erityisesti huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta samanaikaisesti myös tehokasta työotetta. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoista luonnetta, tiimihenkeä, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta työskennellä viileässä ja pakkasessa. Löytyyhän sinulta lisäksi hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomen kielen taito. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä ja erityisesti vastaanottajan työstä katsotaan eduksi.

Kaikille työntekijöille tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (koostuu kaupan TES:n peruspalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä sekä suoritteista), rennon työilmapiirin ja reilun sekä vakaan työpaikan. Aloitus työssä on toukokuun alkupuolella ja toivomme sinun voivan sitoutua tehtävään elokuun loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 06–22 välille.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Viinikankaari 6, 01530 Vantaa