Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Metallimies työkoordinaattoriksi päivätyöhön

Työpaikat / Metallimies työkoordinaattoriksi päivätyöhön

Metallimies työkoordinaattoriksi päivätyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme arvostetulle asiakasyrityksellemme metallitaustan tai koulutuksen omaavaa henkilöä koneistamon töiden koordinointiin ja avustaviin koneistamon tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen päivävuoroon.

Työ on pääasiassa teollisuuden koneistamon töiden koordinointi ja sisältää tulevien töiden dokumenttien tulostuksen, töihin liittyvien asioiden selvittämistä myynnin kanssa, töiden valmiiksi kuittaamisen, ja valmiiden kappaleiden tarkistusmittaamista. Tämän lisäksi työhön kuuluu koneistamon avustavia tuotanto- ja järjestelytehtäviä.

Hakemamme henkilö on metallialan koulutuksen ja/tai sitten metallialan työkokemusta vähintään vuoden ajalta omaava henkilö. Odotamme hakijalta vahvaa aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja. Työ vaatii hyvää suomen kielen taitoa ja odotamme hakijalta halua/kykyä kehittyä alalla uusien tehtävien parissa. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset taidot (MS Office) ja mahdollisen kokemuksen SAP tuotannon ohjausjärjestelmästä. Vaikka et osaisikaan kaikkea, niin sinut koulutetaan ja perehdytetään tehtävään ammattilaisten toimesta – tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia.

Tarjoamme henkilölle hyvän palkkauksen ja vakituisen päivätyön lisäksi monipuoliset talon henkilöstöedut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta koska se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Barona Teollisuuden Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi