Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneenkäyttäjä Hartolaan

Työpaikat / Koneenkäyttäjä Hartolaan

Koneenkäyttäjä Hartolaan

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Hartola Heinola Sysmä Joutsa Hirvensalmi Pertunmaa Mikkeli Jyväskylä Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjiä Hartolaan liimapuupalkkien valmistusprosessiin.

Toimit linjastolla pääasiassa tietokoneohjattujen koneiden- sekä tuotannon valmistuslinjan käyttäjänä. Töihin kuuluu koneen käyttö ja valvonta, vikatilanteiden hoito, tuotteiden siirto sekä muut linjaston tehtävät. Osaksi työtä voi kuulua myös trukin ajamista, mutta pääpaino työskentelyssäsi on linjastolla Varsinainen koneiden ohjelmointi tehdään keskitetysti, joten pärjäät tehtävässä ilman aikaisempaa cnc-koneen käyttökokemusta. Kaikki työtehtävät opetetaan tarvittaessa trukin ajosta lähtien, joten oikealla asenteella pääset jo pitkälle!

Taustasi tehtävään voi olla monenlainen. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi teollisuuden parista, mutta tehtävä sopii hyvin myös oppimishaluiselle alanvaihtajalle. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä sekä puu- tai metallialan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kuitenkin suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa. Tarjolla on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde Baronan kautta, josta jatkomahdollisuuden ovat loistavat. Jos olet pärjännyt tehtävässä hyvin, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Palkkaus on neuvoteltavissa asiakasyrityksen kanssa henkilökohtaisten taitojen ja kokemuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaan.

Tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä kilpailukykyiseen palkkaukseen, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä käythän jättämässä hakemuksen tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia tehtävään ainoastaan järjestelmämme kautta.