Huoltoasentaja

Työpaikat / Huoltoasentaja

Huoltoasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Aidian Oy

Haemme hyvän asenteen omaavaa työntekijää monipuolisiin mekaanisiin huolto- ja kunnossapitotehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Aidian Oy:lle. Työtä tehdään päivävuorossa Espoossa erittäin viihtyisässä työympäristössä.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Aidian Oy:lle Espooseen huoltoasentajaa. Työ on puhdastiloissa tapahtuvaa ruiskuvalukoneiden muottien ja lisälaitteiden säätöä ja huoltoa. Asentaja vastaa osaltaan siitä, että tehtaan koneet, lisälaitteet ja muotit ovat tuotantokunnossa ja siitä, että tuotteet täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset. Työ sisältää myös monimuotoisia häiriöiden poisto-, puhdistus- ja raportointitehtäviä (esim. muottihuoltojen raportointi, vikakirjaukset, muutosten kirjaus ja ennakkohuoltojen kuittaus SAP:iin)Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä huollon ja kunnossapidon ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Toivomme hakijalta hyvää tekniikan tuntemusta, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta, sekä tehtävään sopivaa koulutusta/kokemusta. Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi. Tehtävään valittu henkilö solmii työsuhteen suoraan Aidianin kanssa.

Orionintie 16, 02200 Espoo