Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tarjoilija, Kalastajan Majatalo, Ravintola Guossi Karigasniemi

Työpaikat / Tarjoilija, Kalastajan Majatalo, Ravintola Guossi Karigasniemi

Tarjoilija, Kalastajan Majatalo, Ravintola Guossi Karigasniemi

Hakuaika päättyy 14.05.2021

Inari Sodankylä Oulu Kuopio Utsjoki Hotelli- ja ravintola-ala Kalastajan Majatalo Oy

Euroopan parhaat Atlantin lohen kalastusalueet, Utsjoen tunturiylängöt ja erämaan rauha vetävät matkailijoita puoleensa Utsjoen Karigasniemen kylään. Oletko reipas ja asiakaspalveluhenkinen tarjoilija, joka haluat työskennellä Karigasniemen tunturikylässä Lapin kesässä? Tämä voisi olla sinun paikkasi!

Etsimme Ravintola Guossiin tarjoilijoita kesäsesongille alkaen 15.6, joko kesän loppuun tai ruskasesongillekin asti.

Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa toimimiseen ja lisämyynnin tekemiseen.

Edellytämme sinulta kokemusta á la carte- tarjoilijan työstä, anniskelu- ja hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin ja saamen kielitaito on plussaa.

Kimppamajoitus omalla huoneella on järjestetty kävelymatkan päässä työpaikasta. Palkkaus TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Käsittelemme vain hakulinkin kautta lähetetyt hakemukset. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut saman tien ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta!