Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lounaskokki Kukonlinnaan

Työpaikat / Lounaskokki Kukonlinnaan

Lounaskokki Kukonlinnaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hollola Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Kukonlinna Oy

Pitkän linjan perheyritys huoltoasema Kukonlinnan avaa ovensa uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana uudistamassa ja kehittämässä aseman tarjoiluita yhdessä omistajan kanssa!

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti lounaaseen liittyvät valmistelutehtävät ja kotiruuan valmistaminen asiakkaille. Perus periaatteena Kukonlinnassa on kuitenkin toimia yhtenä tiiminä muiden työntekijöiden kanssa, joten jokainen auttaa tarvittaessa toisiaan. Toivomme, että sinulta löytyy siksi rohkeutta seistä hetkellisesti vaikkapa kassan takana. Pääsääntöiset työtehtäväsit ovat kuitenkin keittiön puolella.

Toivomme sinulta lisäksi rohkeutta kommunikoida ja keskustella liikenneaseman asiakkaiden kanssa. Sosiaaliset taidot sekä innostus oppia uutta työssäsi ovat avainasemassa tässä tehtävässä! Alan koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat edellytyksenä tehtävässä. Lisäksi tarvitset oman auton, sillä julkisilla et valitettavasti pääse kulkemaan perille.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan uudistuneessa liikennemyymälässä. Työt alkavat heti, kun sinulle sopii, kuitenkin mahdollisimman pian. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti lounasaikojen ympärillä ja sinulle tarjotaan täydet viikkotunnit. Tulevaisuudessa sinulla on myös mahdollisuus työllistyä suoraan Kukonlinnan omille palkkalistoille, mikäli olet hoitanut työsi kunnialla ja tilanne sen mahdollistaa.

Palkkaus määräytyy vähintään työehtosopimuksen mukaisesti, mutta sinulla on mahdollisuus neuvotella palkkauksesta oman osaamisesi mukaan suoraan yrittäjän kanssa. Hyville osaajille ollaan valmiita maksamaan hyvin kilpailukykyistä palkkaa. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Mikäli haluat kehittää osaamistasi ja päästä mukaan juuri aukeavan liikkeaseman tiimiin, hae paikkaa mahdollisimman pian! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.