Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Työpaikat / Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Kokoonpanija Neles Finland Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Tuusula Kerava Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme Neles Finland Oy:lle tuotantoon asennoittimien kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä 2-vuorotyöhön vakituisiin työsuhteisiin. Vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Neleksen Hakkilan venttiilitehtaalla asennoittimien kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja. Työt ovat pääasiassa mekaanisia kokoonpanotöitä, ja käytät työssäsi peruskäsityökaluja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys. Tehtäviin opastetaan työn ohessa ja työ sisältää monia eri kokoonpanovaiheita.

Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa kierrolla 2 viikkoa aamussa ja yksi illassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi