Telinekoordinaattori Tampereelle

Työpaikat / Telinekoordinaattori Tampereelle

Telinekoordinaattori Tampereelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Asennus/huolto Rakennusala Tekniikka

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle TELINEKOORDINAATTORIA teollisuusprojektiin. Työt alkavat Juhannuksen tienoilla ja projektin arvioitu kesto on 2022 helmikuun loppuun

Telinetöiden koordinoija varmistaa, että asiakkaamme toteuttamissa investointiprojekteissa telinetyöt tehdään voimassa olevien turvallisuusmääräysten ja projektin aikataulun mukaisesti. Toiminnallaan telinekoordinaattori vastaa työmaan asennustöiden toiminnasta ja turvallisuudesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää teknistä peruskoulutusta, teknikon tai insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta telinetöiden valvonnasta. Telinevalvojalla tulee olla suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta Microsoft Office -ja 3D-suunnitteluohjelmaosaamista. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy kokemusta rakennusalan/teollisuuden työnjohdollisista tehtävistä.

Työaika tehtävässä on ma-la 50h/vko

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vaihtelevaa työtä teollisuusympäristössä. Tukenasi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa ovat vankan kokemuksen omaavat ammattilaiset. Tarvittaessa hoidamme sinulle myös asunnon työpaikan läheisyydestä työsuhteen ajaksi.