Lähihoitaja hälytyskeskuspäivystäjän ja turva-auttajan työhön

Työpaikat / Lähihoitaja hälytyskeskuspäivystäjän ja turva-auttajan työhön

Lähihoitaja hälytyskeskuspäivystäjän ja turva-auttajan työhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Addsecure Smart Care Oy

AddSecuren Smart Care -hälytyskeskus on ikäihmisiä ja erityisryhmiin kuuluvia henkilöitä palveleva keskus, joka tarjoaa apua ympäri vuorokauden. Smart Care -ratkaisut täydentävät, mutta eivät korvaa sairaanhoitopalveluita. Smart Care -turvapuhelinkäyttäjä tekee hälytyksen turvapuhelimella ja hän saa välittömän yhteyden koulutettuun hälytyskeskuspäivystäjään. Päivystäjä arvioi tilanteen ja hälyttää paikalle tarvittavan avun ja tuen. Jos käyttäjä tarvitsee kiireetöntä apua, päivystäjä lähettää Turva-auttajan asiakkaan luokse. Yleisimpiä auttamiskäyntejä ovat asiakkaan avustaminen ylös lattialta, avustaminen siirtymisissä sekä voinnintarkistus käyntien yhteydessä.

Asiakkaamme AddSecure hakee nyt lähihoitajaa kesätyöntekijäksi Turva-auttajien ja Hälytyskeskuspäivystäjien tiimiin. Työt alkavat perehdytyksellä touko-kesäkuun vaihteessa ja työsopimus tehdään 31.8.2021 asti. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus pohjautuu G20 palkkaluokkaan. Hälytyskeskus sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Haettavalla henkilöllä tulee olla suoritettuna hoitoalan perusopinnot sekä mielellään ajokortti. Sujuva suomen kielen taito on myös ehdoton edellytys ja ruotsin kielen taidosta on suurta etua asiakkaita palveltaessa.

Työtä tehdään n. 45 henkilön työyhteisössä sekä kolmessa vuorossa. Työvuorot ovat pääsääntöisesti pitkiä perättäisiä päiviä, jonka jälkeen saa nauttia vastavuoroisesti pitkästä vapaasta. AddSecurella työntekijät saavat itse vaikuttaa työvuoroihinsa ja tätä kautta omaan jaksamiseen.

AddSecure huolehtii henkilöstöstään ja tarjoaa työntekijöilleen laajat työsuhde-edut. Näitä ovat mm. lounas-, virike-, työmatka- ja liikuntaedut. Lisäksi toimistolla on tarjolla työnantajan tarjoamat hedelmät ja pikku purtavat.

Turva-auttajat ja hälytyskeskuspäivystäjät tuovat monelle käyttäjälleen turvaa ja huolenpitoa vuoden jokaisena päivänä. Tässä tehtävässä korostuu työn merkityksellisyys, ihmisläheisyys ja aidon auttamisen halu.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy AddSecurelle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia.

Liitä hakemuksen liitteeksi kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi. Se nopeuttaa rekrytointiprosessia kohdallasi.

Hiomotie 30, 00380 Helsinki