Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Työpaikat / Varastotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Varastotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Hakuaika päättyy 18.05.2021

Helsinki Vantaa Espoo Kerava Sipoo Porvoo Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Muu

Varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen elintarvikevarastoon kesäksi Helsinkiin.

Oletko kiinnostunut työskentelemään elintarvikkeiden parissa? Onko sinulla kokemusta trukilla ajamisesta? Nyt sinulla olisi tilaisuus työllistyä kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus vakinaistamiseen syksyllä.

Etsimme elintarvikealan asiakasyrityksellemme Helsinkiin kesäksi kahta varastotyöntekijää tuotannon raaka-ainevarastoon ja tavaran vastaanottoon. Työnkuvaasi kuuluu tavaran vastaanotto, raaka-aineiden lajittelu eri osastojen välillä, pakkaaminen ja raaka-ainevarastojen jatkuva ylläpito. Työsi vaatii ripeyttä, ennakointia ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä on tarjolla 40h/vko, kahdessa eri vuorossa. Aamuvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin, kello 06:00-14:30 välille ja iltavuorot kello 9:00-17:30 välille.

Hakijalta vaaditaan:

• Suomen kielen taito

• 18 vuoden ikä

• Hyvä fyysinen kunto

• Trukin ajotaidot plussaa

• Hygieniapassi on plussaa

Toivomme, että sinulla on kokemusta logistiikka-alasta, aktiivinen asenne työhön ja et pelkää kylmässä työskentelyä. Työskentelylämpötila ympäri tuotantoa on +4 astetta. Työ ei ole pelkästään trukilla-ajoa, mutta se kuuluu olennaisesti työnkuvaan, joten toivomme, että sinulta löytyy kokemusta tai halukkuutta oppia trukin käyttöä.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Työtä on tarjolla määräaikaisesti kesäkuusta elokuuhun ja jatko on mahdollinen syksyllä. Koulutus tehtävään alkaa jo toukokuun puolella, joten toimi nopeasti!

Hae paikkaa jo tänään!