Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Full Stack -kehittäjiä, Agora Networks

Työpaikat / Full Stack -kehittäjiä, Agora Networks

Full Stack -kehittäjiä, Agora Networks

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo IT/tietoliikenne Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa ShipMyPacket Oy (Agora Networks)

Haluatko mullistaa lähilogistiikan toimintatavan ratkaisemalla verkkokaupan viimeisen kilometrin ongelman? Tarjoamme sinulle tilaisuuden liittyä tiimiin, jonka kehittämä alusta tarjoaa ratkaisun viimeisen kilometrin hallintaan ja samalla mahdollistaa älykkäiden liitännäispalveluiden tarjoamisen.

Olemme luomassa helppokäyttöisen pakettien toimitusverkoston, joka perustuu älykkääseen ja täysin automatisoituun kioskiverkostoon. Toimintamme keskiössä on pakettiautomaattitoiminnon monipuolinen jatkokehittäminen ja konseptiin soveltuvat erilaiset liitännäispalvelut.

Lähilogistiikan määrä tulee yhä kasvamaan merkittävästi ja meillä on tarjota vastaus tähän haasteeseen. Tule kasvattamaan toimintaamme Suomessa ja sen jälkeen maailmalla. Kuulostaako kiinnostavalta? Mikäli vastauksesi on kyllä, tässä on sinun tilaisuutesi!

Ketä me etsimme?

Etsimme tulevaisuuteen suuntautuneita tienraivaajia muodostamaan ydinjoukon Full Stack -kehittäjätiimiimme, jonka vetäjällä on näyttöä vastaavista alaa uudistavista innovaatioista. Tiimi kehittää ohjelmistojemme toiminnallisuutta ja arkkitehtuuria, niiden käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytännön toteutusta.

Etsimme ennakkoluulottomia edelläkävijöitä, joilla on erinomaiset tiimityötaidot ja jotka palavat innosta päästä toteuttamaan ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden lähilogistiikan haasteisiin kanssamme.

Toivomme sinulta myös:

· NodeJS, JavaScript, TypeScript, Java / SpringBoot, Docker, Kubernetes, React, VueJS, Terraform, GCP / Azure

· Versionhallintatyökalut: GitHub, Bitbucket

· Tietokannat: MySQL, PostgreSQL, NoSQL-tietokannat

· Pilvi- ja mikropalveluarkkitehtuurit

· Vähintään 4 vuoden kokemusta työskentelystä startup henkisessä ympäristössä huipputeknologian parissa

· Sujuva puhuttu ja kirjoitettu englanti, muut kielet plussaa.

Liity mukaan ja pääset määrittämään sujuvien palvelupisteiden tulevaisuutta ja osaltaan ratkomaan ”viimeisen mailin” globaalia haastetta. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväisiä tiimin jäseniä ja voimme harkita etätyöskentelyä tilanteestasi riippuen. Tiimimme tukikohta on Espoossa.

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi verkossa mahdollisimman pian. Lisätietoja: Arja Martikainen +358 40 7621564 tai Visa Varpenius +358 440 526429 tiistaista torstaihin klo 13-15.

Lisätietoja Agorasta oheisessa videossa: https://www.youtube.com/watch?v=dmpgW2ImeQw