Palveluneuvojia Elisan asiakaspalveluun

Työpaikat / Palveluneuvojia Elisan asiakaspalveluun

Palveluneuvojia Elisan asiakaspalveluun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Asiakaspalvelu/palvelu IT/tietoliikenne Elisa Oyj / AKO - Vaasa

Löytyykö sinulta ongelmanratkaisukykyä, halua oppia erilaisia järjestelmiä ja olla ratkaisemassa asiakkaan vikatilanteita? Haluatko samalla löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Oletko valmis kehittymään kanssamme monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Kokkolan Elisalla? Nyt kannattaa toimia sillä paikat täytetään nopeasti!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ei työtä tehdä yksin vaan saat aina tukea esimieheltäsi ja tiimiltäsi. Meillä on työyhteisö, jossa työnteko on rentoa ja kivaa. Vilkaisehan video tästä ja näe millaista työtä Elisalla tehdään!

Millaista työ on Elisan asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme myös chatissä, sähköpostissa ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen eri kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Tarjoamme laadukasta asiakaskohtaamista, ratkaisemme asiakkaiden mahdollisia vikatilanteita ja lisäksi kartoitamme asiakkaan tilannetta myynnillisellä otteella ja tarjoamme asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Millaisia henkilöitä etsimme

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen, halukas oppimaan uutta sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyvät pitkät asiakassuhteet. Arvostamme teknistä kyvykkyyttä ratkaista asiakkaidemme mahdollisia vikatilanteita ja samalla varmistaen, että asiakkailla on parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut käytössä. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämään itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito ja arvostammekin erityisesti ruotsinkielen sekä englanninkielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme tunteja viikoittain joustavasti 20-37,5 välillä, riippuen asiakkaiden tarpeesta. Työpisteesi tulee olemaan Vaasassa ja työt ajoittuvat joustavasti maanantaista perjantaihin 7:45 - 18:15 välille. Maksamme ICT-alan mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi kannustepalkkioiden kautta. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuusselvitys sekä huumetestaus. Työ alkaa 31.5.2021.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Vaasan Elisa-tiimiä? Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!

silmukkatie 6, 65100 Vaasa