Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Työnjohtaja

Työpaikat / Työnjohtaja

Työnjohtaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Teollisuus/tuotanto Jotwire Oy

Haemme Jotwire Oy:lle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kontiolahden Lehmossa sijaitsevaan nykyaikaiseen tehtaaseen.

Yrityksestä

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaillamme korkealla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Moderni tuotantoteknologia viimeistelee kilpailukykymme.

Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset.

Tuotantomme korkean volyymin ansiosta pystymme hankkimaan komponentit luotettavasti ja kilpailukykyisesti. Kiinnitämme tarkkaa huomiota toimittajaverkoston kehittämiseen, toimitusketjun hallintaan sekä logistiikkaan.

Työtehtävä

Työnjohtajana vastaat elektroniikkatuotannon tilaus-toimitusprosessin suorituskyvystä.

Työ sisältää oman vastuualueesi esimiestehtävät, tuotannonsuunnittelua ja tuotannon tehokkuuden kehittämistä. Sinulla on mahdollisuus osallistua tuotannon tarvitseman dokumentaation ylläpitoon, erilaisiin kehitysprojekteihin sekä asiakasprojektien käynnistämiseen tuotannossa. ERP-järjestelmän tehokas käyttö on keskeinen osa tehtävää.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä tai muutoin tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Tehtävän vastuualue ja vaativuus räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kokemustaustan mukaan.

Sinulla on halu sitoutua tuotannon tulokselliseen johtamiseen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot. Myös hyvä englannin kielen taito on välttämätön.

Palkkaus

Kiinteän palkkauksen lisäksi myös tuotantopalkkio.

Henkilökuntaetuja

Käytössäsi ePassi, sekä työterveyden hoito Siun Työterveyden kautta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko, jätä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen heti, sillä aloitamme haastattelut vaikka hakuaikaa olisikin jäljellä.

Lisätietoja arkisin 9-15 Timo Vainikainen p. 0500 378 580 timo.vainikainen@barona.fi