Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija Hollolaan päivätöihin

Työpaikat / Kokoonpanija Hollolaan päivätöihin

Kokoonpanija Hollolaan päivätöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää kokoonpanotyöhön Hollolaan.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpanotyöstä. Eduksi on myös soveltuva ammatillinen koulutus. Voit myös olla oppimishaluinen tekijä, jolta löytyy kokemusta vapaa-ajalta peruskokoonpanotyökalujen käytöstä. Tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle henkilölle, kunhan on halu ja kyky oppia uutta sekä asenne työhön kohdallaan.

Työ edellyttää tekijältään huolellista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Huomioithan myös, että paikka vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työtehtävät sisältävät tuotteiden nostelua, seisomista sekä liikkumista.

Tarjolla on kokoaikainen päivätyö mukavassa työporukassa monipuolisella työnkuvalla.

Etsimme töihin henkilöä, joka on valmis sitoutumaan töihin pidemmäksi aikaa, ainakin syksyyn saakka. Työt alkavat huhtikuun/toukokuun aikana sopimuksen mukana heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä hyvin pärjäävällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ sopii myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, joka etsii töitä esimerkiksi vuoden loppuun saakka.

Työ on päivätyötä arkipäiviin sijoittuen. Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta: Lassi Kaarna, lassi.kaarna@barona.fi