Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

OPERATIONS MANAGER, AGORA NETWORKS

Työpaikat / OPERATIONS MANAGER, AGORA NETWORKS

OPERATIONS MANAGER, AGORA NETWORKS

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Tekniikka Teollisuus/tuotanto Rakennusala ShipMyPacket Oy (Agora Networks)

Haluatko mullistaa lähilogistiikan toimintatavan ratkaisemalla verkkokaupan viimeisen kilometrin ongelman? Haemme Operations Manageria Agora Networks’in käynnistyneeseen toimintaan. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Operations Managerina päätehtäväsi on vastasta kaupunkikioskien toimitusprojekteista kokonaisvaltaisesti eli käyttöönotot, laadukkaan toiminnan varmistaminen ja mahdollisen käytöstä poistaminen kuuluvat tehtäviisi. Myös asiakasyhteistyö, sopimusasiat ja toiminnan tekninen varmistaminen kuuluvat rooliisi.

Operations Managerina otat siis ensisijaisesti vastuun Suomen verkoston käyttöönotosta ja implementoinnista sekä dokumentaatiosta.

Operations Managerina olet perustamassa Agora Finland Operations -tiimiä. Lisäksi pääset myös tukemaan samanlaisen toimintamallin rakentamista muihin Pohjoismaihin.

Oletko hakemamme henkilö?

Etsimme Operations Manageria, joka on tavoitteellinen ja yrittäjähenkinen. Sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä asiakasosaaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää sosiaalista pelisilmää ja esimiestaitoja. Vahvana projektiosaajana ymmärrät kokonaiskuvan yksityiskohtia unohtamatta. Tiivistäen; olet tavoitteellinen projektiosaaja, jolle verkostoituminen ja tuloksen tekeminen on dna:ssa.

Toivomme Sinulta myös:

  • 5-10 vuoden työkokemusta esim. rakennusteollisuudesta, toimitila-/kiinteistöalalta, projektitoimituksista, logistiikasta

  • toimitusketjun tuntemusta, kokemusta huoltotoiminnasta ja/tai kunnossapidosta

  • mielellään teknistä koulutusta: DI, insinööri / ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Konseptimme on todella globaali ja tässä on tilaisuutesi tulla osaksi menestystarinaamme!

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi viimeistään 27. huhtikuuta 2021. Lisätietoja antaa Kristiina Vormala +358 40 8374019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.