Vastaava työnjohtaja

Työpaikat / Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Rakennusala Ginola Oy

Haussa saneerauspuolen vastaava työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen.

Ginola Oy on vuonna 1997 perustettu vaativiin saneeraustöihin keskittynyt rakennusliike. Saneeraamme kiinteistöjä luotettavasti, laadukkaasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. saneeraus- ja korjausrakentaminen, erilaiset muutostyöt, sisäilmakorjaukset ja LVIS-työt. Meillä on myös laajaa kokemusta kiinteistöjen turvatöistä sekä vaativien kohteiden erityistarpeista.

Meillä työskentelee reilu 30 rakennusalan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Asiakkainamme ovat pääsääntöisesti suuret kiinteistönomistajat, julkinen sektori ja asunto-osakeyhtiöt. Konttorimme sijaitsee Kauppatorin kupeessa osoitteessa Eteläesplanadi 2. Lisää meistä, toiminnastamme ja referenssikohteistamme voit lukea osoitteesta www.ginola.fi

Haemme kasvavaan toimihenkilöjoukkoomme uusia avainhenkilöitä. Palkkaamme kevään aikana vastaavan työnjohtajan ja projekti-insinöörin vakituisiin työsuhteisiin.

VASTAAVANA TYÖNJOHTAJANA

Johdat työn etenemistä rakennuskohteissamme. Huolehdit, että työmaa etenee asetettujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Vastuullasi on myös mm. työtehtävien suunnittelua, työmaahenkilöstön työaikojen seurantaa, työmaan resurssien organisointia ja henkilöstön perehdyttämistä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta saneeraustyömaiden johtamisesta, asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä koulutuksen tuomaa pätevyyttä toimia kohteissa vastaavana työnjohtajana.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan yhdessä tuumin ennen aloitusta.

Työhakemusten käsittelyn, esikarsinnan sekä mahdollisiin kysymyksiin vastaamisen hoitaa alkuvaiheessa yhteistyökumppanimme Barona Rakennuksen Miska Kulju. Voit lähettää hakemuksesi linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen miska.kulju@barona.fi. Miskan tavoitat myös numerosta 050 3038830.