Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Toimitusjohtaja

Työpaikat / Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kolari Johtotehtävät Matkailuala Markkinointi/mainonta Ylläksen Markkinointi Oy

Ylläs on yksi Suomen suurimpia ympärivuotisia matkailukeskuksia, jota kiertävät latu- ja reittiverkostot ovat maailmanluokan tasoa. Ylläksen seitsemän tunturia ja kaksi aitoa lappilaista kylää tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja ensiluokkaiset palvelut niin matkailijoille kuin paikallisille kaikkina kahdeksana vuodenaikana. Se on pohjoismaiden paras ulkoilukohde 2020 ja portti Suomen suosituimpaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, jossa hengitetään tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Ylläs - luonnollisesti ykkönen!

Etsimme nyt Visit Ylläkselle toimitusjohtajaa markkinoimaan Yllästä kohti kasvua ja edistämään koko alueen matkailua.

Toimitusjohtaja on ennen kaikkea ulospäinsuuntautunut tekijä ja luottamuksen rakentaja, joka johtaa tiimiänsä tavoitteellisesti eteenpäin. Hän raportoi liiketoiminnasta hallitukselle ja vastaa liiketoiminnan suunnitelmallisuudesta sekä avoimesta ja ajantasaisesta viestinnästä medialle ja muille sidosryhmille.

Tehtävässä toimitusjohtaja pääsee vastaamaan Visit Ylläksen arvojen mukaisesta työstä ja uusien toimintamallien kehittämisestä. Arvoiksi on kiteytetty suvaitsevaisuus, kiireettömyys, kuuntelu ja halu ymmärtää luontoa sekä toisia ihmisiä.

Odotamme:

Tehtävä sopii rohkealle kehittäjälle, joka taitaa myös digimarkkinoinnin. Pääset vaikuttamaan yrityksen ja alueen tulevaisuuteen ja kasvuun. Toimit sekä alueen keulakuvana, että matkailualueen yritysten yhteistyökumppanina. Tukenasi toimii Visit Ylläksen ammattitaitoinen hallitus.

Olet itsenäinen tekijä, joka ei säikähdä laajaa ja vaihtelevaa työnkuvaa. Välissä saatat auttaa jäsenyrityksiämme heidän ongelmissaan, mikä vaatii asiakaspalveluosaamista sekä pitkäjänteisyyttä. Pidämme myös tärkeänä, että haluat kartoittaa aktiivisesti markkinoinnin uusia mahdollisuuksia.

Puhut ja kirjoitat hyvin suomea ja englantia, muun kielitaidon katsomme eduksi. Sinulla on kykyä toimia ajoittain erittäinkin kiireisessä työympäristössä. Olet sosiaalinen, energinen, oma-aloitteinen ja sinulla on tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja ennen kaikkea joustava asenne työntekoon. Sekä jo valmiina matkailualan verkostoja ja tiedät mistä alalla puhutaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme matkailualan näköalapaikan Suomen hienoimmassa matkailukeskuksessa Tunturi-Lapin sydämessä. Hakemamme henkilö ei ole vain apukäsi vaan saat aidosti vastuuta sekä kasvun paikan meidän tiimissämme.

Työsi kädenjäljen näkee, olet ennen kaikkea mukana rakentamassa pohjoista hyvinvointia yhdessä alueen yritysten, asiakkaiden ja asukkaiden kanssa.

Ajoittain kiireisen työtahdin vastapainoksi tarjoamme työ- ja elinympäristön luonnon ja elämysten keskelle, missä hengitetään maailman puhtainta ilmaa. Ylläs tarjoaa alueena myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet sekä upeat puitteet nauttia ulkoilusta. Me työnantajana haluamme kannustaa ja tukea sinua myös vapaa-ajalla.

Toivomme, että voit aloittaa viimeistään loppukesästä, tarkempi aika sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää asumista alueella.

Jos tunnet, että omaat Ylläksen arvot ja olet markkinoinnin ammattilainen, tämä tehtävä voi hyvin olla juuri sinulle tehty.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen 050 526 5446 etunimi.sukunimi@barona.fi, Hakemukset viimeistään 9.5.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?