Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kirjanpitäjä

Työpaikat / Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Bravedo Oy

Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa? Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Bravedo hakee osaavaan joukkoonsa

Kirjanpitäjää

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi taloushallinnon työtehtävien parissa sekä urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kasvavassa yrityksessä. Toimintakulttuuriamme ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta. Meillä tehdään työtä intohimolla, viihdytään, nauretaan ja luotetaan toisiin.

Toimenkuva on monipuolinen ja päivittäisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely, osto- ja myyntireskontran hoito, tiliotteiden käsittely sekä käyttöomaisuuskirjaukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu jaksotukset, tase-erittelyt, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet kerännyt kokemusta myös tilinpäätöksestä, olet hakemamme henkilö. Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä.

Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet käyttänyt erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja uusien oppiminen käy sinulta luontevasti. Yrityksellä on käytössä seuraavat järjestelmät: Microsoft Dynamics Nav, Procountor, Opus Capita, Palette, Kasperi, Bezala, joiden osaaminen on plussaa.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Firdonkatu 2, 00520 Helsinki