Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

Työpaikat / TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, OILTANKING FINLAND OY

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Kotka Taloushallinto/tilintarkastus Tekniikka Teollisuus/tuotanto Oiltanking Finland Oy

Haemme Oiltanking Finland Oy:lle talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen meren ympäröimä, uusi toimisto sijaitsee Kotkassa. Aikataulu, jolla aloitat työskentelyn tehtävässä, on sovittavissa joustavasti eli voit aloittaa työt nopeastikin tai elokuussa.

Talouspäällikkönä vastaat yhtiön taloushallinnosta ja siihen liittyvien lakien ja asetusten noudattamisesta. Yrityksessä on SAP-projekti käynnissä ja talouspäälliköltä toivotaan vahvaa panosta järjestelmän käyttöönotossa. Talouspäällikkö toimii myös esimiehenä ja kuulu yrityksen johtoryhmään. Hän raportoi konserniin Eurooppaan.

Talouspäällikkönä mm.

  • vastaat yhtiön kirjanpidosta, konserniraportoinnista, veroilmoituksesta ja tilinpäätöksestä

  • annat tukesi hankintaprosesseihin

  • tuet kaupallista osastoa mm. saatavien valvonnassa ja myyntituloksen seurannassa

  • suunnittelet rahoitusta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä

  • tuet investointihankkeita kustannuslaskelmilla

  • valvot osakeyhtiölainsäädännön velvoitteita

  • koordinoit osastojen budjetointi- ja ennusteprosessia.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään kansainvälisestä yrityksestä. Tehtävä edellyttää IFRS-osaamista, hyvää suomen ja englannin taitoa sekä vahvoja it-taitoja, erityisesti Excel ja SAP ovat sinulle tuttuja työkaluja. Olet tottunut tuomaan näkemyksesi selkeästi ja perustellen esiin ja sinulla on vahvat organisointi- ja delegointitaidot. Talouspäällikkönä toimit yhteistyössä talon eri funktioiden kanssa ja olet tottunut esim. budjetointiprosessin johtamiseen mutta toisaalta ns. ”raakaan työhön”.

Oiltanking Finland Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan alalla menestyvässä yrityksessä. Työyhteisö on rento mutta sitoutunut ja siellä arvostetaan avointa ja luotettavaa toimintaa. Jos viihdyt vahvassa asiantuntijayhteisössä, jossa huumorillakin on tilanteen mukaan sijaa, niin tämä tehtävä varmasti kiinnostaa sinua.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.