Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, Vantaalle

Työpaikat / Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, Vantaalle

Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo IT/tietoliikenne Infocare Oy

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle reipasta ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin Vantaalle. Tunnetko Windows-työasemaympäristön kuin omat taskusi ja pidät asennus ja ongelmanratkaisutehtävistä? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja välillä kiireisistäkin päivistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu erilaiset asennus- ja käyttöönotto tehtävät. Tässä tehtävässä tule työskentelemään monipuolisissa lähitukihenkilön tehtävissä tehdasympäristössä InfoCaren loppuasiakkaan luona.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista lähitukihenkilön työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Ajoittaisen kiireen keskellä pysyt rauhallisena ja osaat priorisoida omaa työtäsi.

Tehtävässä työskentelet kiinteästi InfoCaren loppuasiakkaalla toimistoympäristössä. Työ on määräaikainen ja kestoltaan arviolta 2-4 kk. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
  • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla! Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Käy lukemassa InfoCarella työskentelystä lisää tästä: https://insights.barona.fi/infocarelle