Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vakituinen toimistotyöntekijä Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:lle

Työpaikat / Vakituinen toimistotyöntekijä Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:lle

Vakituinen toimistotyöntekijä Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sysmä Hartola Lahti Heinola Padasjoki Tekniikka Asiakaspalvelu/palvelu Toimistotyö Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy

Sysmän Ovi ja Ikkuna Oy:n toiminta on ollut viime vuodet murroksessa ja voimakkaassa kasvussa. Tämän vuoksi myös hallinnon puolen työmäärät ovat kasvaneet voimakkaasti, joten haemme nyt uuteen tehtävään toimiston monitoimitekijää Sysmän tehtaallemme.

Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy:llä tonttisi pienessä hallinnon tiimissämme tulee koostumaan vaihtelevasti rutiineista kuin erilaisista viestinnän ja päivittäisten ongelmien ratkaisutilanteista. Olet työssäsi tärkeä linkki tuotannon, myynnin, hallinnon ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Tehtäväkenttäsi vakituisiin tehtäviin tulisi kuulumaan ainakin seuraavanlaisia asioita:

  • Laaja kirjo sisäisen ja ulkoisen asiakaspalvelun tehtäviä (Ei vaadi teknistä osaamista tai myyntityötä)
  • Laskutuksen ja reskontran päivittäiset tehtävät
  • Erilaisten raporttien toimittaminen
  • Vaihtelevasti myynnin tuen ja markkinoinnin tehtäviä (myynnin/markkinoinnin materiaalien työstäminen myynnin kanssa yhteistyössä, sosiaalisen median yhteyshenkilön tehtävät, kotisivujen yhteydenottopyynnöt yms.)

Jos koet tylsyyttä nykyisessä rajatussa työnkuvassasi ja unelmoit vaihtelevasta tehtäväkentästä, tämä voi tämä olla sinun juttusi. Tehtävän painotuksia on mahdollisuus muokata vahvuuksiesi mukaan.

Taustasi voi olla toki monenlainen, mutta odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelun ja hallinnon tehtävistä. Tässä työssä pärjätäksesi, olet luonteeltasi tarkka, mutta reipas toimeen tarttuja. Siedät rutiineja, mutta et ole niiden orja. Näet ympärilläsi, miten asiat voisi tehdä paremmin ja uskallat myös viestiä niistä. Omaat erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, ja sinulta löytyy luonnostaan asiakaslähtöinen ja markkinoinnillinen ajattelutapa. Nautit Ms Office-työkalujen käytöstä ja hallitset niistä perusteita laajemmat niksit (erityisesti Word ja PowerPoint). Vaikket olisi suora markkinointivelho, niin hallitset kuitenkin visuaalisten ja edustavien viestintämateriaalien teon. Työhösi tulee kuulumaan myös mm. ulkoistetun kirjanpidon kanssa yhteydenpitoa, joten arvostamme paljon kirjanpidon peruskäsitteiden ymmärrystä, tai esimerkiksi aikaisempaa kokemusta reskontran/laskutuksen tehtävistä. Nämä työt voimme kuitenkin opettaa, mutta asennetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa emme.

Yrityksemme toiminta on kehittymisvaiheessa ja toivomme, että töihin opittuasi myös osallistut hallinnon prosessien kehittämiseen. Tämä työ sopii itseohjautuvalle reippaalle tehopakkaukselle, jolta löytyy ideoita, mutta myös huolellisuutta ja malttia. Tarvitsemme apua tiettyihin perusasioihin, mutta saat myös vapauden näyttää oma kädenjälkesi, kasvaa tehtäviisi ja luoda sen myötä omat tapasi toimia.

Mikä tärkeintä! Etsimme yhteistyökykyistä ja aurinkoista persoonaa ja toivomme, että tärkeänä linkkinä hallinnon puolella vahvistat entisestään hyvää yrityskulttuuriamme. Työhön perehtymisessäsi tuemme sinua täysin, emmekä odota sinun olevan kaikessa valmis paketti.

Filosofiamme on, että meiltä lähtee käsistä vain priimaa, ja tämän ajatuksen toivomme resonoivan myös sinussa. Yrityksessämme laatu näkyy tuotteista toimitusketjuun ja asiakaskohtaamisiin kaikessa tekemisessä.

Töiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollinen irtisanomisaikasi huomioiden. Tehtävä on vakituinen, työaika 37,5 h/vk ja työskentelet toimistoaikoina arkisin. Koska toimistotyöntekijän rooliin on toimia hallinnon yhteyshenkilönä, edellytämme pääasiassa paikan päällä Sysmän tehtaan toimistossa työskentelyä. Työajan joustot ja satunnaiset etäpäivät toki onnistuvat työhön opittuasi!

Hakemuksen pääset jättämään rekrytointikumppanimme Baronan rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä palkkatoiveesi. Hakemuksesi ei tarvitse olla pitkä essee, mutta käytäthän kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi näkisit olevasi hyvä valinta tehtävään.