Kesätyöntekijöitä maali- ja pinnoiteteollisuuteen

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä maali- ja pinnoiteteollisuuteen

Kesätyöntekijöitä maali- ja pinnoiteteollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto The Valspar (Finland) Corporation Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Vantaalla useita hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi kesätöihin monipuolisiin maali- ja pinnoiteteollisuuden tuotantotehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen kesätyöhön valmistusteollisuudessa erinomaisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai halua tehdä tuotantotöitä. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ajalla huhtikuusta toukokuuhun.

Työtehtävät keskittyvät valmistavan teollisuuden tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Töitä tehdään 2-vuorossa: aamuvuorossa ma-pe klo 6:15 - 14:30, iltavuorossa ma-to klo 14:00 - 00:00. Iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaat, joka takaa tekijälle pidemmät viikonloput vakaalla palkkatasolla.

Edellytämme hakijalta perustasoista fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta se ei ole edellytys. Työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat sopimuksen ja hakijan mahdollisuuksien mukaan. Toivomme kuitenkin pikaista aloitusta ja mahdollisuutta aloitta työt esim. toukokuun alussa. Työt kestävät elokuun loppuun saakka. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi

Malmarintie 20, 01380 Vantaa