Kokkeja Ravintola Meriniemeen

Työpaikat / Kokkeja Ravintola Meriniemeen

Kokkeja Ravintola Meriniemeen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Hamina Loviisa Kouvola Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Ravintola Meriniemi

Etsimme uudistuneeseen Ravintola Meriniemeen kokkeja. Jos kesä Kotkassa houkuttaa tai etsit työurallesi uusia pidempiaikaisia tuulia tässä on sinulle loistava mahdollisuus!

Etsimme oppimishaluisia kokkeja ravintolaan, joka sijaitsee aivan Kotkan sydämessä upeassa merimaisemassa. Kokkina sinun tulee päivän aikana muuntautua lounastarjoiluiden valmistamisesta aina illan ala carte- listan pariin. Voit olla jo alan konkari tai juuri opinnoista valmistunut opiskelija, tärkeintä on halusi oppia uutta, sillä voimme tarvittaessa perehdyttää sinulle myös ala carte työskentelyn.

Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä, satoi tai paistoi. Työ vaatii paineensietokykyä, ripeyttä sekä erinomaista asennetta työskentelyyn. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa mahtavaa työporukkaa.

Tarjoamme sinulle sinulle huikean mahdollisuuden päästä osaksi ravintolan avausta ja luoda uusien ihmisten kanssa loistava työporukan ympärillesi. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa ja työskennellä juuri sinulle sopivan ajanjakson. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Työt alkavat toukokuun alussa ja sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti esimerkiksi kesän ajan tai jatkaa pitkäaikaisena työntekijänä! Mikäli olet hoitanut työsi kunnialla on sinulla mahdollisuus siirtyä myöhemmin suoraan Ravintola Meriniemen omille palkkalistoille.

Jos olet vailla uusia haasteita aurinkoisessa Kotkassa, jätä meille hakemus! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.