Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Kiteelle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Kiteelle

Tuotantotyöntekijöitä Kiteelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kitee Teollisuus/tuotanto Surfactor Finland Oy

Haemme asiakkaallemme Surfactor Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Puhoksessa sijaitsevalle tehtaalle.

Yrityksestä

Surfactor Finland Oy on osa Surfactor-konsernia (www.surfactor.com), jolla on yli 75 vuoden kokemus pinnoitteiden kehittämisestä ja valmistuksesta puutuoteteollisuuden asiakkailleen. Kiteen Puhoksessa sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan hartsilla kyllästettyjä pinnoitekalvoja erityisesti vaneriteollisuuden tarpeisiin, Suomeen ja maailmalle. Puhoksen tehdas työllistää tällä hetkellä noin 35 henkilöä, joista suurin osa työskentelee tuotannon tehtävissä.

Työtehtävä

Sinun työtehtäväsi on olla osa tehtaan tuotantokokonaisuutta. Katsomme eduksesi trukin ajotaidon, teknisen ammattikoulutuksen, sekä aiemman kokemuksen prosessiteollisuudesta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Asenne on tärkein Arvostamme motivoitunutta työskentelyasennetta. Tällä pääset jo pitkälle!

Työtä tehdään aluksi vuokratyönä Baronan toimiessa työnantajanasi. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus siirtyä myös vakituiseen työsuhteeseen ajan myötä.

Teimme hakemisesta superhelppoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian oheisesta alla olevasta rekrybotista tai oheisesta linkistä.

Lisätietoja saat arkisin klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen p.0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Mikäli tämä tehtävä ei ollut sinulle sopiva, kurkkaathan myös muut avoimet tehtävämme osoitteessa https://careers.barona.fi