Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijäksi Lauttasaareen

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Lauttasaareen

Varastotyöntekijäksi Lauttasaareen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tuleva kesä huippuporukassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Lauttasaaressa? Etsitkö itsellesi myös työtä, jossa voi työskennellä arkisin aamu/ päivävuorossa?

Haemme asiakkaallemme Helsingin Lauttasaareen oma-aloitteista ja reipasta huipputyyppiä varastotyötehtäviin arkisin tapahtuvaan päivävuoroon kesän ajaksi. Työtä tehdään modernissa varastossa osittain automatisoidussa ympäristössä. Työpäiväsi tulisi koostumaan pääosin asiakastilausten keräilystä varastoautomaatista sekä hyllypaikoilta keräilytrukkia käyttäen. Keräilyn lisäksi työnkuvaan mahtuu myös muita varaston yleisiä tehtäviä, kuten tavaroiden vastaanottoa ja näiden hyllyttämistä.

Haemme tähän varastotyöntekijän tehtävään hyvällä asenteella varustettua henkilöä. Aikaisempaa varastokokemusta sinulla ei tarvitse olla, mutta valitulla henkilöllä tulee olla valmius kuitenkin työskennellä myös trukin puikoissa. Ei hätää, myös tähän saat totta kai perehdytyksen. Sujuva suomen kielen taito on edellytys sekä myös englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Aloitus työssä on mielellään toukokuun puolessa välissä, mutta joustoa tarvitteassa on hieman. Työn kesto on lähtökohtaisesti elokuun puoleen väliin saakka, mutta tässäkin on mahdollisuutta pieneen joustoon työntekijän näin halutessaan.

Tässä on paikka, jossa työntekijämme ovat aikaisemminkin viihtyneet erinomaisesti. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille heti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!