Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Controller

Työpaikat / Controller

Controller

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö

Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä? Kiinnostaisiko sinua työskennellä isossa kansainvälisessä yrityksessä? Tämä voi olla sinun tilaisuutesi.

Haemme asiakkaallemme Vantaalle controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Työaika tulee olemaan 30-37,5h/viikossa, joten työ sopii joustavasti osaksi vapaa-aikaasi. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka tullaan tekemään Baronan kanssa.

Työtehtävissäsi tulet osallistumaan yrityksen kuukausittaiseen ja kvartaaleittain tapahtuvaan sulkuun raportoinnin osalta. Raporttien ohella laadit ennusteita, tilastoja ja mittaristoja yhdessä liiketoimintayksiköiden vetäjien kanssa. Kirjanpito on ulkoistettu, mutta teet tiivistä yhteistyötä palvelukeskuksen kanssa sekä osallistut tilinpäätöksen laadintaan. Työhön sisältyy myös yhteistyötä Pohjois-Euroopan pääkonttorin kanssa Suomen taloushallintoon liittyen.

Sinulla on aiempaa kokemusta raportoinnin ja ennusteiden teosta sekä ymmärrät hyvin myös ulkoisen laskennan kokonaisuutta sisältäen ainakin yhden tilinpäätöksen teon aiemmin. Katsomme eduksi, jos olet aiemmin työskennellyt isossa korporaatiossa ja tunnet sen käytännöt sekä yhteydenpidon eri yrityksen sidosryhmien kanssa. Haluat työssäsi tukea liiketoimintaa ja olet valmis opettelemaan uusia asioita sekä etsimään tietoa.

Työotteeltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän ajanhallintataidot. Tulet työskentelemään talouspäällikön oikeana kätenä, mikä tarkoittaa sitä, että tuet tätä ja olet valmis ottamaan vastuuta työstä helpottaaksesi yrityksen koko taloushallinnon sujumista. Käytät sujuvasti työssäsi taloushallinnon järjestelmiä sekä exceliä. Työskentelykielenä asiakkaalla on englanti, joten odotamme, että sinulla on sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuva englannin kieli.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, jossa pääset laaja-alaisesti osallistumaan myös erilaisiin globaaleihin kehitysprojekteihin. Sinulla on mahdollisuus päästä näkemään, mitä työskentely on aidosti kansainvälisessä korporaatiossa. Tulet osaksi tiimiä, jossa tuetaan toisia ja jossa on selkeät puitteet olemassa työskentelylle. Työskentelyajoissa ja -tavoissa on joustoa, mikä tarkoittaa sitä, että voit sovittaa työn hyvin osaksi muuta elämääsi esimerkiksi lyhyemmän työajan muodossa.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Lisätietoja antaa Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse: Torstaina 15.4 klo 15-16 tai maanantaina 19.4 klo 15-16