Elintarviketyöntekijöitä Poutulle

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä Poutulle

Elintarviketyöntekijöitä Poutulle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kannus Kokkola Ylivieska Kalajoki Toholampi Teollisuus/tuotanto Pouttu Oy

Haemme nyt elintarviketyöntekijöitä Poutun tehtaalle Kannukseen.

Haemme elintarviketyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Oletko työtä pelkäämätön ahertaja? Nautitko fyysisistä ja monipuolisista työtehtävistä? Oletko oma-aloitteinen ja tunnollinen tekijä? Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä Poutun tehtaalle Kannukseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä oman toimialansa huippuyrityksessä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole pakollista, mutta katsotaan toki eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työskentely tapahtuu kylmässä tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut. Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys.

Valituksi tultuasi sinulta vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Kiinnostuitko? Laita heti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae nyt!

Lisätietoja antaa: Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi